F E L H Í V Á S

  

 

  

                          FELHÍVÁS

 

 „Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül…” írta Kölcsey egykor, és ez a mottó hívta létre 2014-ben a Családi Vállalkozások Országos Egyesületének (CSVOE) Alapítványát is, amely tavaly elnyerte a közhasznú státuszt.

Magyarországon a vállalkozások legnagyobb része családi vállalkozás.

A CSVOE nonprofit Közhasznú Alapítvány feladata, hogy a családi vállalkozást, mint üzleti formát, mint életformát, mint gazdasági és szociális jövőképet népszerűsítése, a generációváltás folyamatát segítse - alapítványi eszközökkel és lehetőségekkel.

Alapítványunk támogatókat keres, hogy segítségüket kérje saját erőforrásai kiegészítéséhez.

A családi vállalkozások (pénzügyi, gazdasági és erőforrásmenedzsment központú) tudásigényének kielégítésével olyan támogatási lehetőségeket kínálunk, amelyeket a kezdő vállalkozóknak, és – nemes ügyön kívül – akár az Önök távlati céljait is szolgálhatják:

Céljaink:
- a családi vállalkozások alapítóinak meglévő kompetenciáját, gyakorlati tudását, átadni a családi vállalkozások új (leszármazó) vezető tulajdonosi generációjának,
- fentieken túlmenően a velünk kapcsolatban lévő Egyetemek hallgatói számára pályázat alapján anyagi és anyagi értékű segítséget nyújtsunk a vállalkozásuk indításához,
- szeretnénk elérni továbbá, hogy a visszavonuló alapítók gazdaságilag hasznos tevékenységek szervezésével és tanácsadással továbbra is benn maradjanak a gazdaság vérkeringésében
- fontosnak gondoljuk a kultúra támogatását, a fiatal, kezdő művészek számára biztosított pódiumon történő megjelenési lehetőségen keresztül.

AZÉRT KÉRÜNK, HOGY ADHASSUNK

A támogatások összegéből pályázatokat kívánunk kiírni,(az ingyenes elméleti, szakmai képzések, workshopok, tréningek mellett), hogy a pályázók közvetett anyagi támogatásban is részesülhessenek.

Néhány példa a támogatási formák közül:
- online és offline kiadványok előfizetése
- szakkönyvek, kiadványok, a támogatást igénylő, összeállítása alapján,
- magas költséggel járó szakmai konferenciákon való részvétel rész költségei
- államilag akkreditált nyelvi képzési költségek bizonyítvánnyal igazolt tanulmányok lezárása után.
- külföldi tanulmányutak részbeni anyagi fedezete.
- vagyoni értékű egyéb támogatás (pl. helyiség, könyvelési szolgáltatás)

 

 

 

 

 
A KURATÓRIUM NEVÉBEN  

dr. BERENDI PÉTER
Kuratórium elnök

 


TÁMOGATÁS

Családi Vállalkozások Országos Egyesülete Közhasznú Alapítvány a Kultúra és az Oktatás támogatására
1013 Budapest, Lánchíd u 7-9.

Adószám: 18647196-1-41
Bankszámla: Budapest Bank 10100833- 61731700- 01004004

 

 

Kérdés esetén, állunk rendelkezésére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 
©2020 - CSVOE Közhasznú Alapítvány - 1013 Budapest, Lánchíd utca 7-9.

Keresés