SEED alapítvány hírei

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram toborzórendezvénye folytatódik, a következő állomás:

június 6-án, Székesfehérvár,

helyszíne egy női vállalkozás által működtetett étterem:

Dos Puertas Mexikói Étterem

Fő utca 11.

. A jelen meghívó három megye vállalkozóinak és vállalkozásfejlesztő szervezeteinek szól: Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom megye.

A roadshow további állomásai és időpontjai:

·       Szeged, 2019. június 12. (Csongrád megye, Békés megye)

·       Salgótarján, 2019. június 17. (Nógrád megye, Heves megye)

·       Kecskemét, 2019. június 19. (Bács-Kiskun megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye)

A program célja a mikro, kis- és középvállalkozások hatékonyságának, versenyképességének növelése személyes mentorálás révén. A programban összesen 80 mentor és 200 mentorált vehet részt, melyből eddig a programba eddig 45 mentorjelölt és több mint 70 mentorált-jelölt jelentkezett.

Lakatosné Lukács Zsuzsanna

ügyvezető igazgató

SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány

1024 Budapest

Rómer Flóris u. 22-24.
zsuzsanna.lukacs.lakatosne
www.seed.hu

Mielőtt kinyomtatná ezt az e-mailt, kérjük, gondoljon környezetére!
Before printing this e-mail, please consider environment protection!

ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTOR PROGRAM
Személyes vállalkozói mentorálás

TOBORZÓRENDEZVÉNY
Fókuszban a KKV szektor hatékonyságának növelése A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány toborzórendezvényt szervez, amelyre ezúton tisztelettel és szeretettel meghívjuk. Időpont: 2019. március 27., 14-16 óráig Helyszín: Garay Élménypince, Szekszárd, Garay tér 19. A rendezvényen megismerkedhet... MEGHÍVÓ ORSZÁGOS VÁLLALKOZÓI MENTOR PROGRAM Személyes vállalkozói mentorálás TOBORZÓRENDEZVÉNY Fókuszban a KKV szektor hatékonyságának növelése A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány toborzórendezvényt szervez, amelyre ezúton tisztelettel és szeretettel meghívjuk. Időpont: 2019. március 27., 14-16 óráig Helyszín: Garay Élménypince, Szekszárd, Garay tér 19. A rendezvényen megismerkedhet...
Szekszárdon folytatódik a toborzás

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram február 6-i hivatalos indulását követően február 27-én került sor a SEED Alapítvány által menedzselt személyes vállalkozói mentorálás alprogram első toborzórendezvényére, Budapesten. Az informatív, jó hangulatú eseményen részt vevő vállalkozók többsége mentoráltként szeretne részt venni a programban, de akadt néhány mentorjelölt is a résztvevők között.
Az eseményen Billo Kármen, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Vállalkozásfejlesztési Főosztályának vezetője kifejtette, mennyire fontosnak tartja a magyar kormány a kkv-k fejlesztését, megerősítését, egyebek között olyan programokkal, mint a Személyes Vállalkozói Mentorprogram. Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója  a mentorálásról, mint a kkv-k fejlesztésének egyik fontos eszközéről, valamint a SEED-nek a korábbi mentorprogramokban szerzett tapasztalatairól beszélt. Danics Ágnes, a SEED Alapítvány szakmai vezetője, a Személyes Vállalkozói Mentorprogram gazdája részletesen bemutatta a programot. Elmondta, hogy a programba 100 mentort és 200 mentoráltat várnak, ismertette azokat a kritériumokat, amelyeknek a mentoroknak, illetve a mentoráltaknak meg kell felelniük, majd bemutatta a regisztrációs felületet.
A programot záró kerekasztal-beszélgetésben részt vett a családi vállalkozása utódlását sikeresen megoldó vállalkozó, lévén, a generációváltó családi vállalkozások fontos célcsoportja a programnak, korábbi mentorprogramban mentoráltként bekapcsolódó női vállalkozó, illetve olyan hölgy vállalkozó, aki most gondolkodik azon, hogy szüksége lenne mentorra.
A személyes vállalkozói mentorálás alprogram következő toborzórendezvényét március 27-én 14 és 16 óra között Szekszárdon, a Garay Élménypincében tartják, amelyre Baranya, Tolna és Somogy megyei vállalkozókat várnak.
Március 12-ig összesen 27 vállalkozó jelentkezett mentornak, 45 vállalkozó pedig azt jelezte, hogy mentoráltként venne részt a programban.
A programba regisztrálni a mentorprogram.seed.hu, illetve a vallalkozztudatosan.hu oldalakon lehet.

További információ: Danics Ágnes szakmai vezető, SEED Alapítvány.

A Budapest Bank Dobbantó Programja a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködésben tavaly indította el a kétszer félnapos, a vállalkozók digitális ismereteit elmélyítő QuickIT képzést. A kurzus pozitív fogadtatásán felbuzdulva, idén tavasszal is meghirdetik a még teljesen kezdő és a digitalizációban már alapvető jártasságot szerzett, haladó vállalkozónőknek. Napjaink... Read more