Ősszel folytatódnak a SEED Alapítvány és a Budapest Bank közös képzései

A Budapest Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve idén ősszel is meghirdeti a Dobbantó Program egyik legkeresettebb képzését, a Dobbantó tréning et, amely a vállalkozói kompetenciák fejlesztését célozza. A képzés elvégzésével a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek.

A Budapest Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve idén ősszel is meghirdeti a Dobbantó Program egyik legkeresettebb képzését, a Dobbantó tréninget, amely a vállalkozói kompetenciák fejlesztését célozza.

A képzés elvégzésével a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek, és szakemberek által véleményezett, kész üzleti tervekkel távoznak. A vállalkozó nők számára meghirdetett tréning 20 fős csoportban zajlik hat héten át, a képzés 12 napján összesen 90 órában. A költségek közel 90 százalékát a Budapest Bank vállalja át.

Az október 14-én induló tréningre az alábbi linken lehet jelentkezni.
Határidő: 2019. szeptember 25. 23:59
Jelentkezés a 2019. őszi Dobbantó tréningre

A többhetes tréning mellett újraindul a nagysikerű Quick IT képzés is, szintén a Dobbantó keretében. A kétszer félnapos kurzus az informatika világába enged betekintést, és a résztvevők olyan digitális megoldásokkal ismerkednek meg, amelyek segítik őket a vállalkozásuk működtetésében. Az elhangzottak segítséget nyújtanak a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, valamint az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében és értékelésében. A QuickIT képzés igény- és szintfelmérés alapján kezdő és haladó csoporttal is elindul, október 1-én és 22-én.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 16.